jubileumconcert KnA: ‘Guilty Pleasures’

Op 22 november a.s. verzorgt muziekvereniging KnA-Vreeswijk het tweede grote optreden van haar jubileumjaar. KnA, één van de oudste culturele verenigingen in Nieuwegein, bestaat dit jaar namelijk 95 jaar. In het kader van dit jubileum verzorgt KnA dit jaar drie optredens die in het teken staan van het jubileum. Het afgelopen voorjaar vond het eerste optreden plaats: De Verbinding. De optredens in het kader van dit jubileum zullen worden afgesloten met een optreden tijdens de Volkskerstzang in de Barbarakerk, op 17 december a.s. Maar op 22 November vindt eerst nog het tweede jubileumconcert plaats: KnA ’s ‘Guilty Pleasures.’

Tijdens dit concert zullen de Guilty Pleasures van de muzikanten van KnA te horen zijn. Muziekwerken die opmerkelijk en verrassend zijn als muziekkeuze van een bepaalde persoon. Maar evenzeer muziekwerken die op een verrassende wijze zullen worden vertolkt.

Op het programma staat dan ook een keur van afwisselende muziek van: Rêverie van Claude Débussy tot Jerusalem van Anouk. Heart of Glass van Blondie; Malle Babbe van Rob de Nijs en Careless Whisper van George Michael. Het staat allemaal op het programma, naast nog vele andere bekende muziekwerken.

Guilty Pleasures vindt plaats op zaterdag 22 november a.s. in kerkelijk centrum De Rank aan de Lupinestraat 11 in Nieuwegein zuid. Aanvang: 20.00 uur, Zaal open 19.30 uur. De kaarten zijn in de voorverkoop € 7,50 en aan de deur € 10,-. Voorverkoop: 030-6063318 of info@kna-vreeswijk.info.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren