Katern

Jubilerende Motorclub Nieuwegein start seizoen

Zondag 12 april vindt de feestelijke opening van het motorseizoen plaats bij de Motorclub Nieuwegein (MCN). Deze openingsrit is dit jaar extra feestelijk omdat de vereniging haar 40-jarig bestaan viert.

Om dit jubileum extra luister bij te zetten, zal om 11.00 uur traditioneel de vlag worden gehesen door de voorzitter van de motorclub samen met motorrijdend wethouder van Nieuwegein Peter Snoeren. Daarmee wordt het motorseizoen officieel geopend.

Vanaf 10.00 uur zijn de deelnemers welkom in het Pétanquecentrum aan Galecopperzoom 1 in Nieuwegein voor ontvangst met koffie/thee en gebak. Na 11.00 uur wordt vertrokken in groepen, begeleid door ervaren motorrijders voor een mooie rit van ca. 160 km door het oostelijk deel van onze provincie met uitstapjes richting Veluwe en het Gooi. Zo rond 16.00 uur is iedereen weer terug. Wil men liever individueel rijden, dan kan dit vanzelfsprekend ook. De route is beschikbaar voor Garmin en TomTom- gebruikers en er is tevens een papieren versie voor een routerol. Alle motorrijders uit Nieuwegein en omstreken zijn van harte welkom om mee te rijden. Deelname is gratis.

Dit jaar is er niet alleen aandacht voor het jubileum, maar ook de onlangs opgerichte jongerenafdeling van de Motorclub Nieuwegein wordt extra in het zonnetje gezet. Veel motorrijders zijn immers al wat ouder en dan zou de aandacht voor de jongere rijders, kunnen verslappen. JongMCN is een initiatief van enkele jongeren binnen de MCN om ook hun leeftijdgenoten voor het motorrijden in clubverband te interesseren.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren