Katern

JSV en Hoofdtrainer Hans van Elden per direct uit elkaar

Hans van Elden is niet langer de trainer van het 1e zaterdagelftal van JSV Nieuwegein. Na een teleurstellende seizoensstart waarbij er bij vlagen best goed voetbal werd gespeeld overheersen vooralsnog de nederlagen. De spelersgroep heeft onlangs uitgesproken geen vertrouwen meer te hebben in een verdere samenwerking met de hoofdtrainer waarop dat voor Hans van Elden het signaal was om de handdoek in de ring te gooien.

Na raadpleging van het bestuur van JSV ontstaat het beeld dat de onvrede vanuit de spelersgroep rondom de aanpak en werkwijze van de hoofdtrainer de laatste weken steeds meer toenam. In de hoop dat het tij op korte termijn zou keren en daarmee de rust te bewaren zijn de resultaten van de laatste wedstrijden afgewacht. De recente nederlaag tegen stadsgenoot Geinoord was voor het bestuur de aanleiding om samen met de spelersraad het gesprek met Hans van Elden aan te gaan. Een voortzetting van de samenwerking op dezelfde voet was geen optie om JSV uit het dal te trekken.

Het gesprek was echter van korte duur aangezien Hans van Elden na de inleiding vanuit het bestuur en de eerste inbreng vanuit de spelersraad, al vermoedde waar het gesprek toe zou leiden en ter plekke zijn vertrek aankondigde.

De ervaren assistent-trainer Bjorn van Muylwijk, zal de taken waarnemen terwijl het bestuur zich buigt over het aanstellen van een nieuwe trainer. De gesprekken met enkele kandidaten zijn inmiddels gestart.

Hans van Elden

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren