Katern

JSV verliest derby met 3-0

Ondanks de late zeperd tegen SCH ’44 ging het eerste team van JSV het afgelopen weekend vol goede moed naar VVIJ in IJsselstein. Goed getraind, de meeste blessuregevallen weer aangesloten maar helaas wel een aantal afwezigen door omstandigheden. Good old Timo Arnold Bik sloot aan vanuit het 2e om in de 2e helft nog zijn minuten te mogen maken en Rick van Schaik was zo vriendelijk om na het verdienstelijk stoppen van de strafschoppen in de bekerwedstrijd van JSV 4 tegen VVIJ 7 op de bank plaats te nemen als reserve keeper.

JSV

De trainer van JSV: ‘Vanaf minuut 1 had VVIJ de bal en speelde JSV een verdedigende wedstrijd, waarbij kansen maar zeer sporadisch voorbij kwamen. Het duurde dan ook tot de 40e minuut voordat VVIJ de bal voorbij Tom van der Wulp wist te krijgen, maar het was meer dan verdiend. JSV speelde simpelweg te traag en te slordig om aanspraak te maken op meer.’

In de 2e helft bleef hetzelfde beeld overeind. VVIJ viel aan en JSV beperkte zich tot verdedigend werk. Toch duurde het nog tot de 78e minuut voordat de 2-0 tegen de touwen werd gewerkt en het verzet ook echt gebroken was. De 3-0 was in de 84e minuut dan ook niet meer dan logisch.

‘Een donkere dag, waarbij tegen het einde van de 2e helft zelfs de veldverlichting geen oplossing wist te bieden voor het team uit Nieuwegein. Een wedstrijd om snel te vergeten en nu door naar de doordeweekse bekerwedstrijd tegen het Amsterdamse ZSGOWMS. Benieuwd of het team deze bonus wel in winst weet om te zetten’ aldus de trainer.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!