JSV ’thuis locatie’ voor Creators FC

Zondag 10 april aanstaande om 17.00 uur trapt Creators FC, het Nederlands Influencers elftal, af voor een bijzondere wedstrijd bij voetbalvereniging JSV in Nieuwegein. In dit elftal, met de grootste influencers van Nederland zal Frank Slot, alias ‘Slotta’ uit Nieuwegein, aanvoerder zijn.

Frank Slot

‘Slotta’ is namelijk ambassadeur voor de stichting ‘Kans voor Gambia’ waarvoor de opbrengsten van deze wedstrijd bestemd zijn. Frank gaat een paar dagen later zelf naar Gambia om het ingezamelde geld goed te besteden waar nodig. Denk hier aan ondersteuning in onderwijs en sport faciliteiten voor o.a. de Gambiaanse jeugd.

Naast dit fantastische initiatief staat er zondag nog iets bijzonders te gebeuren. Er wordt namelijk een handtekening gezet onder een samenwerkingsovereenkomst tussen JSV Nieuwegein en Creators FC.

Omdat het elftal van Creators FC een aantal keer per jaar een zogeheten ‘neutrale wedstrijd’ speelt voor een goed doel was men al een tijdje op zoek naar een ‘thuis locatie’. JSV heeft zich hiervoor beschikbaar gesteld waar de influencers can Creators FC ontzettend blij mee zijn. Aankomende zondag zal dan ook ‘de krabbel gezet worden’ door de voorzitter van JSV Wail Shaaban en Roy van Rossum, oprichter van Creators FC.

Wil jij bij deze unieke wedstrijd aanwezig zijn? Koop dan je kaartje op de website van Creators FC en steun daarmee gelijk de stichting ‘Kans voor Gambia.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren