Katern

JSV sleept de hoofdprijs in de wacht

JSV is de grote winnaar geworden van de Grote Sponsor Actie die afgelopen maand heeft plaatsgevonden in Nieuwegein. Dankzij de Nieuwegeinse Markten, maar zeker ook dankzij iedereen die de Markt heeft bezocht, is JSV er in geslaagd de hoofdprijs van 1.000 euro in de wacht te slepen.

Afgelopen zaterdag om 12.00 uur reikte niemand minder dan voetballegende Willem van Hanegem de geldprijzen uit aan de deelnemende verenigingen. JSV voorzitter Ton van Kippersluis was van de partij om de hoofdprijs in ontvangst te nemen. Theo Heemstra, secretaris van Aquarijn, mocht de tweede prijs in ontvangst nemen van Willem van Hanegem. Atverni kreeg als derde 800 euro op hun bankrekeningnummer.

Al meer dan 40 jaar steunt de Nationale Stichting Grote Clubactie het Nederlandse verenigingsleven. Volgens ons zijn verenigingen namelijk de basis voor een gezonde samenleving. Daarom organiseren wij jaarlijks een landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten werven. Iedere club kan extra geld namelijk goed gebruiken. Clubhuizen hebben onderhoud nodig en materialen moeten worden vervangen. De afgelopen jaren hebben duizenden verenigingen met de Grote Clubactie hun doelen gerealiseerd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk