Katern

JSV Nieuwegein organiseert ook in 2022 weer een uniek Oranjefestival !

Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert JSV Nieuwegein op maandag 6 juni, tweede Pinksterdag, opnieuw een uniek Oranjefestival op Sportpark Galecop.

Tijdens de 1e editie in 2021 kwamen er 227 kinderen mee doen, wat een geweldig mooi voetbalfeest was dat. Genieten voor kinderen maar ook voor de grote groep vrijwilligers die aanwezig waren. Trainen als Ryan, Lieke, Justin, Vivianne, Memphis, Daniëlle en vele andere helden? Doe speciale trainingsoefeningen, speel partijtjes, leer schieten, maak mooie acties en heb vooral heel veel plezier!

Ben je minimaal 4 jaar en maximaal 13 jaar, schrijf je dan gauw in via de onderstaande link. Meisjes en jongens, iedereen is welkom! Het festival kent 2 groepen: 4 t/m 8 jarigen van 09.00 uur tot 11.00 uur en 9 t/m 13 jarigen van 12.00 uur tot 14.00 uur. Het aanmeldingsformulier is hier te vinden.

Oranjefestival
JSV werkt in de organisatie van dit gratis Oranjefestival samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. Om de verenigingen, rondom het komende EURO2022, te ondersteunen bij het werven van nieuwe leden bij de jongste jeugd, heeft de KNVB een speciale activiteit uitgewerkt voor de verenigingen. De verenigingen ontvangen hierin allerlei hulpmiddelen, waaronder speciale Oranje-hesjes en een uitgewerkt draaiboek van het Oranjefestival.

Voetballen als Oranje!
De spelers van Oranje en speelsters van de Oranje Leeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging.
Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!

Voetballen bij JSV
Bij JSV kan je op allerlei manieren voetballen. Jongens, meisjes, dames en mannen. Van beginnende kabouter op de zondagochtend, G-voetballers, kinderen tot en met volwassenen en ouderen via walking football. Dit kan prestatief en recreatief, wil je alles eruit halen of gewoon elke week lekker trainen en voetballen met je teamgenoten. JSV, voetbal is voor iedereen.

Aanmelden voor het festival?
Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk via de website van JSV-Nieuwegein. Vanuit JSV volgt dan een bevestiging en daarna meer informatie over het Oranjefestival.

Meer informatie of vragen?
Mocht je meer informatie of vragen hebben kan je altijd met JSV contact opnemen. Dit kan via een e-mail aan:  oranjefestival@jsv-nieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk