JSV en Geinoord kunnen aan de bak

De KNVB heeft begin deze week de indelingen bekend gemaakt van JSV en Geinoord voor het nieuwe seizoen. Beide ploegen kunnen aan de bak, zowel in de competitie als voor de beker. Om met het laatste te beginnen, JSV mocht meeloten in de ‘pot met de grote jongens’ en dat levert mogelijk een thuiswedstrijd op tegen eerste divisieclub TOP Oss, wanneer de eerste hindernis, namelijk HBS, met succes wordt genomen.

Geinoord heeft ook een pittige bekerloting gekregen, maar dan op een beduidend lager niveau. De formatie van trainer Rudy Jansen moet het voor de beker opnemen tegen zondageersteklasser VVIJ, zaterdaghoofdklasser SVL en zondaghoofdklasser SV Nieuw Utrecht. Allemaal ploegen die hoger staan ingeschaald dan de Nieuwegeiners.

En op competitieniveau gaan we komend seizoen ons weer opmaken voor twee Nieuwegeinse derby’s, namelijk de confrontaties tussen JSV en Geinoord, die beide in de eerste klasse A zijn ingedeeld. De andere teams in deze klasse zijn: DFS, WNC, GDC, Merino’s, Sliedrecht, Montfoort, Breukelen, Woudenberg, VVZ ’49, Roda ’46 en Roda Boys.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren