Jouw bedrijf covid-proof maken

Ontwikkel en implementeer een Covid-19-protocol
Een COVID-19-protocol is een plan dat aangeeft welke maatregelen een bedrijf zal nemen om de veiligheid van werknemers en klanten te waarborgen tijdens de pandemie. Dit protocol moet gebaseerd zijn op richtlijnen van de overheid en de gezondheidsautoriteiten. Het moet ook regelmatig worden bijgewerkt naarmate de situatie evolueert.

Het protocol kan onder andere het volgende omvatten:

  • Het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals mondkapjes en handschoenen
  • Regels voor social distancing
  • Veilige reinigings- en desinfectie procedures
  • Beperkingen op het aantal personen dat aanwezig mag zijn in de bedrijfsruimte

Plaats plexiglas schermen
Het plaatsen van een plexiglas scherm kan helpen om je bedrijf Covid proof te maken door het verminderen van de verspreiding van bacteriën die worden vrijkomen in de lucht tijdens het praten, hoesten of niezen. Een plexiglas scherm kan tussen de klanten en de werknemers worden geplaatst op plekken waar ze dicht bij elkaar komen, zoals bij kassa’s of receptiebalies. Als schermen een specifieke afmeting moeten hebben kan je plexiglas bestellen op maat. Hieronder zijn enkele manieren waarop het plaatsen van plexiglas schermen kan helpen om een bedrijf Covid proof te maken:

  • Beperken van direct contact: Een plexiglas scherm kan worden geplaatst tussen klanten en werknemers, waardoor direct contact wordt beperkt en de kans op besmetting wordt verminderd.
  • Beschermen van werknemers: Het plaatsen van een plexiglas scherm kan werknemers beschermen die veel interactie hebben met klanten.
  • Verhogen van vertrouwen: Het zien van plexiglas schermen kan klanten geruststellen en hen een gevoel van veiligheid en vertrouwen geven bij het bezoeken van het bedrijf.

Verbeter de luchtkwaliteit in de bedrijfsruimte
Het verbeteren van de luchtkwaliteit kan helpen bij het covid proof maken van een bedrijf omdat het virus zich verspreidt via de lucht. Een goede ventilatie en filtratie van de lucht kan de verspreiding van het virus verminderen en de kans op besmetting voor werknemers en klanten verkleinen. Hier zijn een aantal manieren waarop het verbeteren van de luchtkwaliteit kan helpen bij het Covid proof maken van een bedrijf:

  • Verhoog de ventilatie: Zorg ervoor dat er voldoende verse lucht in de ruimte komt door ramen open te zetten of ventilatoren te gebruiken. Dit kan de concentratie van bacteriën in de lucht verminderen.
  • Gebruik luchtreinigers: Plaats luchtreinigers in de ruimtes om de lucht te zuiveren en virusdeeltjes uit de lucht te filteren.
  • Vermijd recirculatie: Vermijd het recirculeren van lucht in de ruimte en zorg voor een continue stroom van verse lucht om de verspreiding van bacteriën te verminderen.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren