Jos Scholman machtigste man van de regio

Het lokale glossy zakenmagazine OnderNamen Lekstroom heeft afgelopen maandag 12 december de Nieuwegeinse ondernemer Jos Scholman uitgeroepen tot ‘Machtigste man van het jaar 2011.’ Winnaar van het jaar 2010, Justin van Hooydonk maakte dit bekend in het nieuwe stadshuis van de gemeente Nieuwegein aan zijn zijn opvolger.

Jorn Janmaat van het blad OnderNamen: “Omtrent het woord macht is natuurlijk nogal wat te doen, maar wij kunnen als redactie alles beargumenteren, aldus uitgever Jorn Janmaat. Uit de andere regio’s waar wij magazines uitgeven met bijhorende top 50 machtigste personen horen wij weleens kritische geluiden en over de lijst. Niet zozeer over de namen die erin staan, maar vanwege de associaties die het woord macht oproept. Laatst zei iemand tegen mij: Macht doet mij denken aan Silvio Berlusconi. Dat kan voor jullie toch nooit de bedoeling zijn? Ja en Nee. Nee want de lijst puilt uit met mensen die echt in positieve zin wat in de melk te brokkelen hebben. Mensen die staan voor hun organisatie, hun idealen en hun principes. Mensen ook, die verder kijken dan hun eigen bedrijf en echt wat voor de maatschappij willen betekenen. Deze bekendmaking moet dan ook gezien worden als een groot compliment voor de persoon Jos Scholman voor het geen wat hij voor de regio betekent.’

De overige genomineerden waren dit jaar Rene Halfens (Van As Advocaten) en Peter de Rooy (de Rooy Transport & Logistiek). Uiteraard zal deze happening volgend jaar wederom worden georganiseerd. Waar het precies gaat plaats vinden is nog niet zeker maar het zal in ieder geval grootser worden opgezet! De hoofdredacteur van De Digitale Stad Nieuwegein, Martin Reijmerink, staat alweer in de lijst. Nu op een mooie 22ste plaats. Klik hier voor de hele top 50 van dit jaar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk