Katern

Jongerentheatergroep SoSo FoeToe zoekt theatertalenten

leder jaar werkt SoSo FoeToe aan een nieuwe jongerenproductie voor en door getalenteerde jonge mensen (14-23 jaar) over een specifiek thema. Diverse kunstdisciplines komen aan bod om theatervaardigheden te ontwikkelen.

Vanaf half april geven ze gedurende 12 weken een workshop. Er wordt o.a. aandacht besteed aan spelvormen en allerlei, m.n. allochtone, dansvormen. Ook vermogen tot samenwerken, beweeglijkheid en muzikaliteit komen aan bod.

De workshop bestaat uit 1½ uur spel en 1½ uur dans en wordt op vrijdagavond gegeven. Er is plaats voor 12 – 15 personen; kosten: € 15,- in totaal. Vooral allochtone jongeren worden aangemoedigd om in te tekenen voor de workshop. Na de workshop kun je besluiten of je serieus auditie wilt doen voor de nieuwe jongerenvoorstelling.

Deze auditie zal in september worden gehouden in theater de Kom in Nieuwegein. Gekeken wordt naar o.a. talent, ambitie, vermogen tot samenwerken, beweeglijkheid, muzikaliteit en belangstelling voor de culturele diversiteit van onze samenleving.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk