Jongerencultuurpanel van DE KOM zoekt leden!

Gek op theater? Het jongerencultuurpanel van DE KOM heeft weer plek voor nieuw recenseertalent! De jongeren van het panel bezoeken theatervoorstellingen die later in het seizoen in DE KOM te zien zijn en verwerken hun prikkelende mening in een recensie. DE KOM zet de recensies vervolgens in voor promotiedoeleinden. Panelleden krijgen gratis verschillende voorstellingen voorgeschoteld, komen in allerlei theaters, ontmoeten artiesten en leren ook nog eens heel veel van het recenseren. Dit seizoen gaat het panel bijvoorbeeld naar voorstellingen van Marc-Marie Huijbregts en danstheatergezelschap ISH.

Ben je tussen de 15 en 25 jaar en gek op theater? Dan is het jongerencultuurpanel iets voor jou! Je gaat ongeveer twee à drie keer per seizoen op pad, maar meer of minder mag ook, afhankelijk van je beschikbaarheid. De theaters zijn altijd goed bereikbaar met het openbaar vervoer en je bezoekt de voorstellingen samen met een ander panellid. Daarnaast zijn er gezamenlijke bijeenkomsten en uitjes met het gehele cultuurpanel. Vind je het moeilijk om je mening te verwoorden, dan krijg je praktische tips, trucs en feedback aangereikt.

Wil je meer informatie of je aanmelden voor het jongerencultuurpanel? Mail dan naar cultuurpanel@dekom.nl of kijk op www.dekom.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk