Jongerencafé in Zuid

Op 18 oktober 2002 heeft de gemeenteraad met betrekking tot het vrijgeven van gereserveerde middelen voor het jongerencafé in Zuid, aangegeven voor juli 2003 een besluit te willen nemen, met dien verstande dat tussentijds de bezwaren tegen de locatie in voldoende mate zijn weggenomen of een alternatieve locatie is gevonden.

Het college van B&W heeft ingestemd met een informatieve brief aan de gemeenteraad, waarin wordt gerapporteerd over de werkzaamheden die in dat kader in de afgelopen maanden zijn verricht. B&W vindt dat buurthuis De Spil de meest geschikte, zij het niet meest wenselijke locatie voor het jongerencafé is. Onder voorwaarden wil B&W daadwerkelijk overgaan tot vestiging van een jongerencafé in buurthuis De Spil, en de beschikbare middelen hiervoor inzetten.

Die voorwaarden zijn het functioneren van een klankbordgroep, extra inzet van politie en SWN op het voorkomen van bestrijden van eventuele overlast door bezoekers van het jongerencafé, en de tijdelijkheid van de voorziening (herontwikkeling Lekboulevard).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk