Jongeren uit Pulawy op bezoek in Nieuwegein

Deze week nog tot met 2 juli aanstaande vindt er een uitwisseling plaats met jongeren uit onze zusterstad uit Pulawy in Polen. Jongeren van diverse middelbare scholen uit Nieuwegein begeleiden hun leeftijdsgenoten door hun stad.

De ‘Initiatiefgroep Pulawy’ heeft deze week allerlei activiteiten en excursies georganiseerd, waaronder een bezoek aan het Informatiecentrum Nieuwegein afgelopen maandag. Hier werd de groep ontvangen door de verantwoordelijke wethouder Bert Lubbinge. Op vrijdag 1 juli zal er een muzikale show opgevoerd worden in het Cals College. Deze is door de jongeren zelf bedacht en gemaakt, onder deskundige begeleiding van Anneleen Verbeek. Tijdens deze week verblijven de jongeren en de begeleiding in tenten op het terrein van de honkbalvereniging de Nieuwegein Diamonds op Sportpark Galecop.

Alle activiteiten en de verzorging is mede mogelijk gemaakt dankzij de steun van de vele ouders, vrijwilligers en sponsoren, waaronder Snackbar het Braadspit, Caravans van Beurden, pannenkoeken gemaakt door het ROC Midden Nederland, tenten van Jutphaas Wonen en bowlingcentrum Chandra.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren