Jongen mishandeld; politie zoekt getuigen

De politie stelt een onderzoek in naar een mishandeling van een jongen uit Nieuwegein. De mishandeling gebeurde vrijdag 14 september rond 12.45 uur toen het 11-jarige slachtoffer in de richting van de Dorsvlegelweide fietste. Ter hoogte van de witte houten bruggetjes naderde uit tegengestelde richting een jongeman op een fiets. Die versperde met zijn fiets de doorgang van de Nieuwegeiner. De jongeman sprak de 11-jarige jongen aan en gaf hem zonder enige aanleiding met zijn gebalde vuist een klap in het gezicht. Hierna fietste de jongeman snel door. De geraadpleegde huisarts constateerde dat het slachtoffer een gekneusde kaak had opgelopen. Samen met zijn ouders heeft hij aangifte van mishandeling gedaan.

Het signalement van de verdachte: een jongeman, tussen de 16 en 18 jaar oud, licht getint uiterlijk, normaal postuur, kort donker haar met scheiding in het midden. Hij droeg een zwart jack tot op de heup en een joggingbroek. Hij reed op een herenfiets van het merk Gazelle.

Een ieder die informatie heeft wordt gevraagd contact op te nemen met de politie Nieuwegein, telefoon 0900-8844. U mag ook uw informatie anoniem doorgeven via het telefoonnummer 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk