Jongen met lang blond haar gezocht

Twee jongens hebben in de nacht van donderdag 9 op vrijdag 10 augustus een advertentiebord in een bushokje vernield aan de Henri Dunantlaan in de wijk Hoog Zandveld. Eén van hen heeft lang blond haar.

Een getuige zag donderdagnacht rond 01.20 uur dat twee jongens een bushokje aan het vernielen waren en belde de politie. Toen de agenten agenten arriveerden zagen zij dat de twee een advertentiebord in het bushokje hadden vernield, kennelijk om de reclameposter van Bacardi Oakheart daaruit te stelen. Zij hadden echter zo driftig met een steen gegooid, dat niet alleen de ruit was gesneuveld, maar ook de poster.

De getuige verklaart dat de vernieling door twee jongens is gepleegd, waarvan één lang blond haar heeft. Agenten zoeken in de omgeving naar de twee, maar treffen hen niet meer aan.

Aan getuigen van de vernieling en aan mensen die menen de verdachte aan zijn lange blonde haar te herkennen, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Lekstroom op telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk