Jongen die onder vrachtwagen kwam en overleed was bezig met bijbaantje

De 16-jarige jongen die afgelopen vrijdag rond 17.45 uur overleed doordat hij met zijn elektrischefiets onder een vrachtwagen kwam, was bezig met zijn bijbaantje als pizzabezorger bij Domino’s. Het fatale ongeluk gebeurde op de Structuurbaan ter hoogte van de Marconibaan in Nieuwegein.

De politie is nog steeds druk doende met het onderzoek naar de toedracht. Mogelijk is er eind van deze week meer duidelijkheid over hoe ongeluk heeft kunnen gebeuren.

Cals College
Het Cals College in IJsselstein, de school waar de jongen op school zat, heeft afgelopen zondag haar aula ingericht om de scholier te herdenken. Ook is een speciale hoek ingericht waar vrienden en iedereen die het wil samen kunnen zijn. Ook een condoleanceregister is er neergelegd. De overleden jongen zou van Syrische afkomst zijn.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren