Katern

JO17-1 zet sponsor Head Office by Bjorn in het zonnetje

JO17-1 doet het momenteel uitstekend in de competitie. Met 37 punten uit 13 wedstrijden is JO17-1 de trotste koploper in de hoofdklasse en dat is terecht. Het is niet moeilijk om uit te rekenen dat dit puntenaantal ook nog eens een ongeslagen status betekent, voorwaar een uitstekende (en bijna maximale) prestatie. De winterstop is voorbij en het team op Sportpark Galecop kan vanuit een goede positie de weg naar het kampioenschap gaan inzetten. Maar niets is nog zeker want de concurrentie ligt op de loer! Het team mag er op rekenen dat elke tegenstander er een tandje bij gaat zetten.

Onder het motto ‘als je haar maar goed zit’ bezochten Remco Sandbrink (trainer JSV JO17-1) en JSV huisfotograaf Jordi Jupijn (fotografie Jordi) hoofdsponsor Head Office by Bjorn aan de Richterslaan 62 in Nieuwegein. Remco: ‘Ik kom zelf al een aantal jaren met mijn kinderen bij deze kapper en het is elke keer weer een mooie beleving, gezellig, gastvrij en kwalitatief uitstekend.’

Bjorn Gesser eigenaar van Head Office by Bjorn kreeg namens de selectie van JSV JO17-1 een nieuwe teamfoto uitgereikt als dank voor zijn investeringen in dit team. De foto heeft een mooie plaats gekregen in de zaak.

Wilt u meer weten over sponsoring bij JSV want de club besteed de afgelopen tijd veel meer tijd aan sponsoren, neem dan contact op met de sponsorcommissie: sponsoring@jsv-nieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren