Jij wilt toch ook een beter Nieuwegein?

Aanstaande vrijdag 17 februari is er vanaf 20.00 uur weer een Politiek Jongeren Café, georganiseerd door de Nieuwegeinse Jongerenraad. Omdat veel mensen, waaronder veel jongeren, gewoonweg geen idee hebben waar ze binnenkort op mogen stemmen voor de gemeenteraadsverkiezing, houdt de Jongerenraad dit café.

In dit Politiek Jongeren Café worden jongeren en politici samengebracht om met elkaar kennis te maken en vragen wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Vragen die zij veel krijgen zijn dingen zoals: ‘wanneer komt er nu eindelijk eens een discotheek in Nieuwegein?’ en ‘waarom is er niets te doen savonds?’

In dit Politiek Jongeren Café wordt de mogenlijkheid gegeven om het direct aan de politici te vragen want er komen minimaal 9 partijen die verkiesbaar zijn dit jaar. Maar het gaat natuurlijk niet alleen om hen, maar vooral om wat de jongeren vinden dus vraagt de organisatie om iedereen mee die je kent! Het Politiek Jongeren Café wordt op 17 februari gehouden in het voormalige Time Out aan de Nedereindseweg. Het begint om 20.00 uur maar de zaal gaat al open om 19.30 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk