Jeugdvoorstelling in De Kom

Op 2 oktober gaat voor de 48ste keer de Kinderboekenweek van start onder het motto “AY AY KAPITEIN!” – Boeken over boten. In dat kader loopt op zondag 6 oktober om 15.00 uur een schip ‘Op de klippen’ van Theater De Kom. Kaarten voor deze jeugdvoorstelling van Theater A la Carte zijn verkrijgbaar via Bibliotheek Nieuwegein.

Er is een schip gestrand. Midden op de oceaan is het op de klippen gelopen. Op het halfgezonken wrak wonen een stoere kapitein, een robuuste kokkin en een schriel matroosje. Hoe lang ze daar al zitten weten ze niet meer. Ze brengen de tijd door met wachten, vervelen, vissen en zingen. Samen proberen ze er het beste van te maken, wachtend op hun eventuele redding. Mogen ze mee met de visser in zijn boot? Of brengt Neptunus redding? En willen ze eigenlijk nog wel gered worden? Door middel van muziek en liedjes vertellen de ruwe zeelui hun verhalen over schipbreuk, hoop en verlangen. Voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Kinderen kunnen op vertoon van hun lenerspas, zolang de voorraad strekt, gratis kaarten afhalen bij de drie vestigingen van Bibliotheek Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Adverteer op het lokale nieuws platform van Nieuwegein Galecop+Golf+120x90 Adverteren