Katern

Jeugdvissen weer van start

Hengelsportvereniging ‘De Vaart – Poscar’ uit Nieuwegein start weer met haar jeugdvislessen voor kinderen van 7 tot en met 13 jaar en 14 tot en met 17 jaar uit Nieuwegein en de regio. De lessen worden gegeven door ervaren wedstrijdvissers (viscoaches) die je tijdens het oefenen voortdurend adviezen geven om zo de fijne kneepjes van het vak te leren waardoor je meer vis gaat vangen. Tijdens de lessen is er voor iedere deelnemer een gratis hapje en een drankje.

De lessen worden gehouden in de maanden mei en juni op 4 woensdagavonden van 18.30 tot 20.00 uur aan de Rietput in de Zonnebloemstraat waar verder bijna alle jeugdaktiviteiten plaatsvinden. Je kunt dan kennismaken met de jeugdcommissie van de vereniging en kan er worden geoefend in het witvissen. Hengels en aas zijn aanwezig maar je mag natuurlijk ook je eigen (vaste)hengel meenemen.Tip: Breng zelf een stoeltje mee.

Maximaal de eerste vier lessen mag je gewoon meedoen zonder lid te zijn van de vereniging. Vind je het dan nog leuk om te vissen vraag dan het jeugdlidmaatschap aan. Het jeugdlidmaatschap, inclusief de jeugdVISpas bedraagt slechts 10.00 euro per jaar en meedoen met alle jeugdactiviteiten is altijd gratis en je mag dan met twee hengels en op roofvis vissen in alle beschikbare viswateren in Nederland.

Kijk voor meer informatie op de website van de hengelsportvereniging of bel met Joop Harmsen: 030-6663522. Een e-mailtje sturen kan ook: joop@devaartposcar.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren