Jeroen Kreijkamp benoemd in bestuur NUOVO Scholen

De raad van toezicht van NUOVO Scholen maakt bekend dat Jeroen Kreijkamp per 1 september a.s. zal worden benoemd als lid college van bestuur. Vanwege het aftreden van Leon de Wit als voorzitter zal het college van bestuur per 1 september bestaan uit Muriëlle van der Voort – die de positie als voorzitter van Leon overneemt – en Jeroen Kreijkamp.

Muriëlle van der Voort en Jeroen Kreijkamp

Jeroen heeft als wethouder onderwijs in de Gemeente Utrecht in twee termijnen (2010-2018) veel expertise opgebouwd op de werkterreinen waarop ook NUOVO Scholen actief is. Daarna was Jeroen directeur-bestuurder van Hilversum Marketing en toezichthouder bij diverse (onderwijs-)organisaties. Jeroen kijkt uit naar zijn start bij NUOVO: “Ik kijk er naar uit om vanuit deze rol een bijdrage te leveren aan goed en innovatief onderwijs zodat alle leerlingen binnen NUOVO Scholen, waaronder het Anna van Rijn College in Nieuwegein, het beste uit zichzelf kunnen halen.”

Muriëlle van der Voort kwam vorig jaar al het college van bestuur van NUOVO Scholen versterken en heeft in de achterliggende periode naast Leon de Wit belangrijke vervolgstappen in de organisatie kunnen voorbereiden. “Onder het voorzitterschap van Leon is er een stevig fundament gelegd. Er ligt nu een mooie en uitdagende opdracht voor Jeroen en mij om, samen met de schoolleiders, verder te bouwen aan onze organisatie en ons onderwijs.”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk