Jeffrey Stell kookt op Tweede Kerstdag voor mensen die alleen zijn

In Buurtplein Batau aan de Dukatenburg 1 in Nieuwegein zal Jeffrey Stell (67) op Tweede Kerstdag (donderdag 26 december) een Indonesisch diner maken voor iedereen die op Tweede Kerstdag liever onder de mensen is. Dit is een unieke kans om een avond en vier gangen te delen met mensen uit de buurt. Doe nieuwe contacten op en ontspan, je hoeft alleen maar aan te schuiven.

Jeffrey Stell: ‘Omdat er veel mensen op Tweede Kerstdag alleen zitten en ook geen zin hebben om voor zichzelf te koken heb ik besloten voor deze doelgroep te koken. Ik hoop dat er hierdoor veel nieuwe verbindingen worden aangelegd tussen de gasten.’

Stell doet sinds zijn pensioen veel vrijwilligerswerk in Nieuwegein. Omdat hij demo kok is geweest bij een fornuizen importeur kookt hij nu iedere woensdag met de ‘Mannen met Pannen’ in Buurtplein Batau. Zelf vindt Jeffrey het leuk om mensen te helpen en om sociaal actief te zijn.

Meld je tijdig aan
Op tijdig verzoek kan er vegetarisch/Vegan worden aangeboden. Je bent welkom vanaf 16.00 uur. De kosten voor deelname is slechts € 10,- Voor vragen of aanmelding bel of WhatsApp naar Jeffrey: 06-50218699 of Marianne: 06-42757179.

Jeffrey tijdens ‘Mannen met Pannen’ in Buurtplein Batau

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren