Katern

Je favoriete voetbalwedstrijd nu live vanuit je ziekenhuisbed

In het St. Antonius Ziekenhuis kunnen patiënten sinds kort gratis live Eredivisie wedstrijden volgen vanuit hun ziekenhuisbed. Op de verpleegafdelingen van de ziekenhuislocaties in Utrecht en Nieuwegein is op de patiënten-tv’s bij alle bedden de zender Fox Sports te zien.

En dat wordt erg gewaardeerd door de sportfans en voetbalsupporters onder de patiënten, zoals de heer Schuurman: “Als voetbalsupporter kijk ik vooral veel Eredivisie-voetbal. Fijn dat ik mijn club nu ook live in het ziekenhuis kan volgen.”

Service
Patiënten van het St. Antonius Ziekenhuis kunnen altijd al gratis TV kijken vanuit hun ziekenhuisbed. Daar waar andere ziekenhuizen hier vaak een bijdrage voor vragen biedt het St. Antonius dit als gratis service aan. “Afleiding is voor veel patiënten erg belangrijk. Even afstand nemen van je ziekte en je even wanen in een andere wereld dan het ziekenhuis is fijn. We zijn er dan ook trots op dat we die service voor onze patiënten nu verder uit hebben kunnen breiden met het aanbieden van live sportwedstrijden”, aldus Wenny Braam, afdelingshoofd Faciliteiten & Services in het St. Antonius Ziekenhuis.

FOX Sports is een live sportkanaal en biedt live topvoetbal uit de Eredivisie, Jupiler League en KNVB Beker. Naast voetbal is ook toptennis uit de ATP World Tour, MLB, NFL, NHL en UFC te zien op het kanaal.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren