Jayson en zijn gezin uit Nieuwegein beleefden een welverdiende Opkikkerdag vol verrassingen!

Vandaag stond de drie-jarige Jayson en zijn ouders Daniel en Monique uit Nieuwegein een dag vol verrassingen te wachten. Zij werden verrast door de Stichting Opkikker om alle zorgen even vergeten en met het gezin volop te genieten. Jayson heeft namelijk de ziekte van Hirschsprung. Dit heeft veel impact op zijn jonge leven, maar ook op dat van het gezin. Daarom had Stichting Opkikker een heel programma samengesteld en zijn ze met het hele gezin verschillende unieke activiteiten gaan ondernemen. Een lichtpuntje in deze zware tijd!

Jayson

Jayson is een stoere jongen en daarom begon deze dag in stijl met een bezoekje aan de politie. Compleet met uniform en wagens stond de politie Jayson en zijn ouders op te wachten. Bij de volgende activiteit werden alle gezinsleden op hun mooist op de foto gezet tijdens een professionele fotoshoot. En dat deze familie écht stoer is hebben ze wel bewezen, zo stapten alle vier de gezinsleden in één van de stoere sportwagens en reden ze achter elkaar aan. Daarna namen Jayson en zijn ouders nog een kijkje bij de brandweer en bij een écht kabouterhuisje. De dag kon niet spectaculairder eindigen dan met een vlucht in een helikopter.

Over Stichting Opkikker
Als je als kind langdurig ziek bent, heb je nooit ‘vrij’ van de zorg die jouw ziekte met zich meebrengt. En je ouders, broers en zussen ook niet. Daarom is elk lichtpuntje, hoe klein ook, echt superbelangrijk. Dat is wat we bij Stichting Opkikker doen: lichtpuntjes bieden, zodat gezinnen weer de kracht vinden om door te gaan. Op deze manier helpt Stichting Opkikker inmiddels al ruim 2000 gezinnen met een ziek kind per jaar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk