Katern

Jayden Zingel (10 jaar) uit Nieuwegein Nederlands Kampioen Wakeboard Cable

Zondag 9 september jl. is op watersportcentrum Veendam het Nederlands Kampioenschap Wakebboarden Cable gehouden. De 10-jarige Nieuwegeiner Jayden Zingel is hierbij Nederlands Kampioen Cable geworden in de categorie Mini-men. Zaterdag werd Jayden al eerste tijdens de qualifying voor dit NK, een plek die hij in de finale niet meer afstond.

Jayden over het NK: “Ik vond het superleuk en ook erg spannend want op het moment zelf moest ik echt aan de jury laten zien wat ik kan en op welke coole tricks ik zo hard heb geoefend. Gelukkig lukte echt alles en was ik opgelucht en heel  blij. Ik vond het NK Wakeboarden ook erg gezellig want mijn concurrenten en ik hebben ook altijd heel veel lol met elkaar.”

Jayden zijn thuisbaan is Down Under in Nieuwegein waar hij sinds twee jaar board. Wat begonnen is als een zomersport is uitgegroeid tot een echte passie waar hij veel plezier aan beleeft. Jayden is ook meervoudig Nederlands Kampioen Baanskiën en behoort in de wintermaanden tot de Nederlandse ski-top in de sneeuw in Oostenrijk.

Jayden Zingel

Op de foto: Jayden Zingel in het midden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren