Jarige Kidztower trakteert kinderen op een ijsje

Donderdag 15 september jl. trokken enkele kinderen van Pedagogisch Centrum ‘Basis in Perspectief‘ naar ijssalon Toscane aan de Herenstraat in Jutphaas. Met hun neuzen tegen de vitrine gedrukt, kozen de jongens en meisjes hun lekkerste  Italiaans ijsje. Dit feestelijke moment hadden de kinderen te danken aan KidzTower, een medisch en psychologisch behandelcentrum voor kinderen in Nieuwegein.

Pedagogisch Centrum ‘Basis in Perspectief‘, waarvan KidzTower onderdeel is, bestaat dit jaar dertig jaar, reden om er even bij stil te staan en een feestje te vieren. Ook KidzTower zelf viert een lustrum. Het bestaat vijf jaar.

Anne-Jolan Zuiderdam van KidzTower: “Met deze smakelijke actie is het startschot gegeven voor alle sterren die sinds die eerste dag zorgen voor onze dagelijkse lichtpuntjes: de kinderen. Hoewel er in 30 jaar heel veel is veranderd binnen de Jeugdgezondheidszorg, blijven gelukkig een aantal zaken hetzelfde. Zoals ballonnen en ijsjes. Die zorgen altijd voor plezier. Daarom lag er voor al “onze kinderen” en de kinderen van de basisscholen een ballon klaar en een tegoedbon voor een ijsje die ze konden afhalen bij ijssalon Toscane,  want wie jarig is trakteert!”

Op de locatie van Kidztower aan de Meerwal 1-7 in Nieuwegein ligt een tegoedbon klaar voor een ijsje welke vervolgens is af te halen bij ijssalon Toscana aan de Heerenstraat 17 in Jutphaas. Kinderen hebben tot 31 oktober de gelegenheid om hun ijsje op te halen, je hoeft geen client te zijn van Kidztower. Onze fotograaf Arend Bloemink was ter plekke en maakte onderstaande foto van het feestelijke moment.

pc20160915toscanekidztower4028

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk