Katern

Jan met de Pet: ‘Toerisme in Nieuwegein? Wat een vraag!’

Jan met de Pet (1963) is inwoner van Nieuwegein en geïnteresseerd in de politiek. Hij zal voor u de Nieuwegeinse politiek inzichtelijk maken door het kaf van het koren te scheiden. Onbevangen, rücksichtslos en zonder belangen krijgt u de waarheid en niets dan de waarheid zonder aanziens des persoons of partij.

Als tiener heeft ‘Jan met de Pet’ zich al geïnteresseerd in politiek. Nu hij ouder is, en werkt als analist bij een groot bedrijf, houdt hij ervan om dingen te vergelijken want, waar liggen nu de verschillen.

Jan met de Pet: ‘Nu de vakanties weer achter ons liggen is het goed om eens even terug te kijken. Al met al hebben we een mooie zomer gehad, al denken daar misschien een aantal mensen anders over. Maar dat mag natuurlijk want ik kan me goed voorstellen dat je het knap slecht kan hebben tijdens een hittegolf of een hele benauwde dag.’

‘Maar ik zat toch even na te denken over toerisme in Nieuwegein. We hadden toch een mooie site hier over maar die kan ik nergens meer vinden. Zou die nog bestaan of is die al ergens door een ander gekocht? Want ik heb begrepen dat een site die vrij komt een aantal maanden in quarantaine komt en daarna door wie dan ook gekocht kan worden. De handel in domeinnamen is nog steeds zeer levendig.!’ Klik hier om naar de column te gaan van deze week.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren