Katern

Jan met de Pet: ‘Stadshuis in de rode cijfers’

Jan met de Pet (1963) is inwoner van Nieuwegein en geïnteresseerd in de politiek. Hij zal voor u de Nieuwegeinse politiek inzichtelijk maken door het kaf van het koren te scheiden. Onbevangen, rücksichtslos en zonder belangen krijgt u de waarheid en niets dan de waarheid zonder aanziens des persoons of partij.

Als tiener heeft ‘Jan met de Pet’ zich al geïnteresseerd in politiek. Nu hij ouder is, en werkt als analist bij een groot bedrijf, houdt hij ervan om dingen te vergelijken want, waar liggen nu de verschillen.

Jan met de Pet: ‘Ik las tot mijn grote schrik dat er een structureel tekort is van 300.000 euro van de exploitatie van het stadshuis. Misschien was die schrik wel te verwachten maar we zitten nu toch alweer een paar jaar in het centrum en wij als inwoners hebben hier niets over gehoord of hebben we niet goed geluisterd naar mevrouw Bakthali? Dit raadslid heeft wel erg lang geroepen dat er zaken niet kloppen, zou dit een feitje zijn waar zij wel gelijk in heeft?’

‘Maar nu heeft het college nieuwe plannen bedacht om het atrium aantrekkelijker te maken maar u snapt het al: dat kost weer extra geld. Is dit nu een bodemloze put of kan het nog ten goede keren?’ Klik hier om naar de column te gaan van deze week.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk