Jan met de Pet over: Me Care, fraude en gerommel

Jan met de Pet is inwoner van Nieuwegein en geïnteresseerd in de politiek. Hij zal voor u de Nieuwegeinse politiek inzichtelijk maken door het kaf van het koren te scheiden. Onbevangen, rücksichtslos en zonder belangen krijgt u de waarheid en niets dan de waarheid zonder aanziens des persoons of partij.

Als tiener heeft ‘Jan met de Pet’ zich al geïnteresseerd in politiek. Nu hij ouder is, en werkt als analist bij een groot bedrijf, houdt hij ervan om dingen te vergelijken want, waar liggen nu de verschillen.

Jan met de Pet: ‘Me Care en gerotzooi met PGB’s, waarom verbaast me dat niets? Natuurlijk wordt er gerotzooid met geld van een ander! Ik snap best dat er mensen zijn die het verschil tussen mijn geld en jouw geld niet goed kunnen onderscheiden. Als iedereen het begreep waren we allemaal een stuk rijker maar helaas hebben we zwakke broeders en zusters onder ons die liever van een ander stelen.’

‘………………….. Dit bewijst mijn stelling wederom dat alles wat aan de markt wordt overgelaten gedoemd is te mislukken door een graai cultuur en een stel over het paard getilde nitwits die elkaar de baantjes toe spelen. En je hoeft er echt geen VVD-er voor te zijn hoor kijk maar naar een zekere van Boxtel, D66, oud-minister en thans eerste kamerlid en hij doet iets bij Menzis een zorgverzekeraar. Of dat fijne kereltje van het CDA, de beoogd opvolger van Lubbers meen ik Eelco Brinkman.’ Klik hier om naar de column te gaan van deze week.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren