Katern

Jan met de Pet: Ongedocumenteerden of mensen?

Jan met de Pet (1963) is inwoner van Nieuwegein en geïnteresseerd in de politiek. Hij zal voor u de Nieuwegeinse politiek inzichtelijk maken door het kaf van het koren te scheiden. Onbevangen, rücksichtslos en zonder belangen krijgt u de waarheid en niets dan de waarheid zonder aanziens des persoons of partij.

Als tiener heeft ‘Jan met de Pet’ zich al geïnteresseerd in politiek. Nu hij ouder is, en werkt als analist bij een groot bedrijf, houdt hij ervan om dingen te vergelijken want, waar liggen nu de verschillen.

Jan met de Pet: ‘Ik kreeg de schrik van mijn leven toen ik het antwoord te lezen kreeg op een vraag over het aantal vluchtelingen dat hier in Nieuwegein zou worden opgevangen. Men spreekt hier over ‘Ongedocumenteerden.’ Dit kan in deze tijd toch niet waar zijn dat men zo over mensen spreekt die voor hun leven moeten vrezen, in het land van herkomst en tijdens de tocht naar Europa.’

‘De volgende frustratie: de Noordstedeweg, dat is toch de weg waar het meeste geld aan verspijkerd wordt de laatste tijd. Nu moet dat fietspad alweer worden aangepast! Elke halve zool met een IQ van 65 had kunnen zien dat het een rommeltje zou worden’ Klik hier om naar de column te gaan van deze week.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren