Jan met de Pet: ‘Dat moet er even uit’

Jan met de Pet (1963) is inwoner van Nieuwegein en geïnteresseerd in de politiek. Hij zal voor u de Nieuwegeinse politiek inzichtelijk maken door het kaf van het koren te scheiden. Onbevangen, rücksichtslos en zonder belangen krijgt u de waarheid en niets dan de waarheid zonder aanziens des persoons of partij.

Als tiener heeft ‘Jan met de Pet’ zich al geïnteresseerd in politiek. Nu hij ouder is, en werkt als analist bij een groot bedrijf, houdt hij ervan om dingen te vergelijken want, waar liggen nu de verschillen.

Jan met de Pet: ‘Tot mijn verbazing las ik dat drie partijen nu opeens de stad willen schoon krijgen. Het CDA, CU en de VSP gaan hiervoor geld proberen vrij te maken. Maar was het CDA ook niet de partij die toen in het pluche zat die dit hebben mede veroorzaakt? Toen moest er bezuinigingen door gevoerd worden onder het mom van de tering naar de nering zetten.’

‘En dan moet er nu vanuit de oppositie ineens de show gemaakt worden dat zij de hoeders zijn van onze stad. Toen kon er helemaal niets en nu moeten zelfs de verkeersborden schoongemaakt worden! Ja, laten we daar nu eens flink geld tegen aan gooien. Daar knapt de stad echt van op!’ Klik hier om naar de column te gaan van deze week.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren