Jan met de Pet

Ik ben Jan met de Pet, inwoner van Nieuwegein en geïnteresseerd in politiek. Ik zal voor u de Nieuwegeinse politiek inzichtelijk maken door het kaf van het koren te scheiden. Onbevangen, rücksichtslos en zonder belangen krijgt u de waarheid en niets dan de waarheid zonder aanziens des persoons of partij.

Als tiener heb ik mij al geïnteresseerd in politiek. Nu ik ouder ben, en werk als analist bij een groot bedrijf, hou ik er van om dingen te vergelijken want, waar liggen nu de verschillen. Nieuwegein heeft de afgelopen periode te maken gehad met veel politieke partijen in de gemeenteraad. Wat maakt iedere partij nu uniek en waar onderscheid deze partij zich ten opzichte van de anderen. Zijn ze wel lokaal bezig of schreeuwen ze de landelijke goeroe na. Een mooie opdracht voor mij, voor Jan met de Pet (1963), om hier op De Digitale Stad Nieuwegein aan de slag te gaan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren