Jamsessie in Wijkhuis De Steeg

Vanaf donderdag 5 maart start Wijkhuis De Steeg met een heuse jamsessies. Deelname is gratis! ‘We jammen om de week op een echt podium en met vakkundige begeleiding’ aldus Pieter Tuinhof de Moed van het Wijkhuis. Er zijn verschillende instrumenten aanwezig en voor de gitaren zijn er versterkers die gratis gebruikt kunnen worden. Alleen de gitaren moet je zelf meenemen, want die heeft het Wijkhuis aan de Hoornseschans in de wijk Fokkesteeg (nog) niet.

Naast de mogelijkheid om zelf muziek te maken ben je ook van harte welkom om te luisteren. De jamsessies beginnen om 20.00 uur en duren tot 22.00 uur.

Samen met Theater De Kom is Wijkhuis De Steeg bezig om cultuur, in de vorm van zang, dans en theater, in de wijk te brengen. In ontwikkeling zijn op het moment al een kindertheater en een zangkoor, waarbij Theater De Kom de professionele ondersteuning geeft en het Wijkhuis de locatie en de enthousiaste vrijwilligers levert. In de nabije toekomst is het plan om ook o.a. de mogelijkheid tot Streetdance te gaan geven.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren