Jamsessie en Vrolijke Vrijdag bij Smaak & Stijl

Vrijdag 30 augustus aanstaande vanaf 17.00 uur vindt er weer een Vrolijke Vrijdag plaats. Dé vrijdagmiddag borrel van Nieuwegein. Deze middag begint om 17.00 uur. Aansluitend om 20.00 uur kunnen muziekliefhebbers zich weer uitleven tijdens de maandelijkse jamsessie. Dit alles vindt plaats bij Smaak & Stijl aan de Galecopperlaan 5 in Nieuwegein.

Jamsessie
Iedere laatste vrijdag van de maand krijgen zowel beginnende als gevorderde muzikanten, zangers of zangeressen de kans om op een relaxte manier samen te spelen en zodoende ook nog wat van elkaar op te steken. Het niveau van spelen is dus niet belangrijk.

Iedereen die graag muziek maakt en dit ook eens met anderen wil doen, is van harte welkom op deze jamsessie. Het gaat uiteindelijk om de gezelligheid en sfeer. Je hoeft alleen maar je instrument of drumstokken mee te nemen, want de apparatuur, zoals een drumstel, een basversterker, twee gitaarversterkers en de zanginstallatie wordt verzorgd door TriKyRa Entertainment (keyboard is niet aanwezig maar kan wel worden aangesloten). Ben je gewoon muziekliefhebber dan kan je ook gezellig komen luisteren!

Vrolijke Vrijdag
Voorafgaand aan de jamsessie is er weer een Vrolijke Vrijdag bij Smaak & Stijl. Dit is dé vrijdagmiddag borrel van Nieuwegein die elke laatste vrijdag van de maand plaats vindt. Deze ‘Vrolijke Vrijdag’ zal gehouden worden in Smaak & Stijl aan de Galecopperzoom 5 in Nieuwegein en is een samenwerking tussen het Kleur- Geur en Smaakcentrum van Cees van Suylekom, De Digitale Stad Nieuwegein en Smaak & Stijl.

Tijdens deze ‘Vrolijke Vrijdag’ kunt u tussen 17.00 uur en 19.00 uur genieten van de lekkerste wijnen en kleine hapjes. In verband met de inkoop van de hapjes dient u zich aan te melden voor de ‘Vrolijke Vrijdag.’ Dit kan door een e-mail te sturen met naam en aantal personen naar: info@smaakenstijl.com.

De kosten zijn € 15,- p.p. Dit kan worden voldaan bij binnenkomst. Bij mooi weer is het buiten maar binnen is ook voldoende plek om het nieuws door te nemen of gewoon te genieten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren