Jaarmarktwinnaars ontvangen prijs

Op de jaarmarkt die op 10 september jongstleden werd gehouden in Vreeswijk was de gecombineerde stand van PlusPlanner en Studiostep drukbezocht. Veel kinderen van basisscholen in Nieuwegein kwamen hun kleurplaat inleveren. Uit alle inzendingen koos de jury de kleurplaat van Anna Oudshoorn als mooiste.

Daarnaast konden bezoekers in de kraam raden hoeveel kleingeld er in een tentoongestelde pot zat. Daarmee werd kans gemaakt op een waardecheque die bij PlusPlanner te verzilveren is. In de pot zat een bedrag van € 126,14. Het was uiteindelijk Ruben de Groot die met zijn schatting van € 125,20 het dichtst in de buurt kwam.

Op vrijdag 28 oktober werd het nieuwe kantoor van beide bedrijven aan de Dorpsstraat 37 in Vreeswijk ‘officieel’ geopend. Hierbij werden ook de prijzen, 2 vrijkaartjes voor KidZcity door Mark Maris, eigenaar van PlusPlanner, aan de winnaars uitgereikt.

Om de opening nog meer onder de aandacht te brengen ligt voor alle deelnemers en bezoekers van de jaarmarkt bij PlusPlanner een waardebon van €50,- klaar! Deze is tot het einde van de maand af te halen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk