Jaarmarkt Vreeswijk

Op zaterdag 10 september wordt in Oud-Vreeswijk, van 10.00 tot 17.00 uur een veelzijdige Jaarmarkt (ruim 200 kramen/standplaatsen en ruim 1000 meter lengte) gehouden. Naast de verkoop van allerhande waren zijn er ook standwerkers, die hun waren op een ludieke manier aan de man proberen te brengen. Verder is er een autoshow, een openlucht-galerie, een kermis en zijn er verenigingen, goede doelen, demonstraties, kinderactiviteiten en gezellige terrassen te vinden.

Tijdens de Jaarmarkt vindt er op de Handelskade een kofferbakverkoop plaats. Deelname is alléén mogelijk via inschrijving en betaling vooraf door een mail te sturen aan info@invreeswijk.nl of het formulier te downloaden via deze website.

Hobbyisten exposeren hun creatieve uitingen of hobby’s op de openlucht-galerie: diverse schildertechnieken, hout, steenbewerking, keramiek en sieraden. Zij bieden deze op een apart gedeelte van de Jaarmarkt te koop aan.

kofferbakverkoop

Voor de kinderen is er op de Prins Hendriklaan een kleine kinderkermis. Wilt u even uitrusten tussendoor dan is dit mogelijk op één van de gezellige terrasjes, die Vreeswijk biedt. Ontmoet vrienden en kennissen terwijl u langs de kramen struint en leuke aankopen doet. Nuttig tussen de middag een lekkere lunch en maak uw favoriete keuze uit de vele lunchmogelijkheden die u tegenkomt. Vergeet niet om bij de broodoven op de Prins Hendriklaan een kijkje of broodje te nemen.

Op de Jaarmarkt is er weer veel muziek. Een draaiorgel van Willem Hoefakkers speelt gezellige en bekende melodieën en op het Raadhuisplein speelt muziekvereniging Kunst Na Arbeid. De Museumwerf is op die dag eveneens gratis toegankelijk en bereikbaar via het voetveer aan de Prins Hendriklaan.

One thought on “Jaarmarkt Vreeswijk

  1. Leuk en gezellig ik ga zeker even langs Haarstudio Chantal de kapper in de dorpsstraat om een glittertattoo te laten zetten!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk