Jaarmarkt met extra’s

Op zaterdag 13 september wordt in Oud-Vreeswijk, van 10.00 tot 17.00 uur een veelzijdige Jaarmarkt (ruim 200 kramen/standplaatsen en ruim 1000 meter lengte) gehouden. Naast de verkoop van allerhande waren zijn er ook standwerkers, die hun waren op een ludieke manier aan de man proberen te brengen. Verder is er een autoshow, een openlucht-galerie, een kermis en zijn er verenigingen, goede doelen, demonstraties, kinderactiviteiten en gezellige terrassen te vinden.

Tijdens de Jaarmarkt vindt er op de Handelskade een kofferbakverkoop plaats. Deelname is alléén mogelijk via inschrijving en betaling vooraf door een mail te sturen aan jaarmarkt@activiteitenvreeswijk.nl of het formulier te downloaden via deze website.

Hobbyisten exposeren hun creatieve uitingen of hobby’s op de openlucht-galerie: diverse schildertechnieken, hout, steenbewerking, keramiek en sieraden. Zij bieden deze op een apart gedeelte van de Jaarmarkt te koop aan.

Op het schoolplein van de Willem-Alexanderschool kunnen kinderen op skelters van bouwspeeltuin Jeugdland rijden. Daar is ook informatie te vinden over de activiteiten van de bouwspeeltuin. En ook voor de kinderen staan er op de Prins Hendriklaan, nabij de voormalige openbare school springkussens, waarop ze tegen betaling van een kleine vergoeding heerlijk kunnen ravotten en kramen, waar ze kunnen leren en meedoen met schaken.

Op de Jaarmarkt is er weer veel muziek. Een draaiorgel van Willem Hoefakkers speelt gezellige en bekende melodieën en op het Raadhuisplein speelt muziekvereniging Kunst Na Arbeid. De Museumwerf is op die dag eveneens gratis toegankelijk en bereikbaar via het voetveer aan de Prins Hendriklaan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk