Jaarlijkse lunch op het Plein in Fokkesteeg

Waar vinden de beste gesprekken plaats en wat is de leukste manier om elkaar te leren kenen? Aan tafel tijdens een maaltijd! Jaarlijks organiseert het wijknetwerk Fokkesteeg in de open lucht de ‘Lunch op het plein’, waar iedereen uit heel Nieuwegein welkom is. Het is de meest ontspannen manier om buren en andere wijkgenoten te ontmoeten en beter te leren kennen.

Zondag 28 juni is deze bijzondere lunch op het plein aan de Hoornseschans voor wijkhuis De Steeg. De lunch begint om 12.00 uur en eindigt ongeveer 14.00 uur. Deelname kost € 2,50 voor volwassenen en € 1,50 voor kinderen. Opgeven voor deelname kan via: wijknetwerkfokkesteeg@gmail.com of in de wijkbrievenbus in De Steeg.

Aan lange tafels buiten gezellig eten, drinken en met elkaar praten. ‘Lunch op het plein’ is er voor iedereen, van gezinnen tot alleenstaanden en van jong tot oud. De ervaring leert dat de deelnemers bijzonder enthousiast zijn over deze unieke mogelijkheid elkaar ongedwongen te ontmoeten in Fokkesteeg. Naast een gezellig lunchbuffet met broodjes, hapjes, koffie, thee. Melk en meer, is er een programma voor kinderen met een springkussen, ballonenclown, schminken en een ouderwetse ballonnenwedstrijd. Tijdens de lunch wordt ook het Schoffeltje uitgereikt aan de leukste voortuin 2015.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren