IVN-winterwandeling Kromme IJssel en Lek

Het IVN, Instituut voor natuureducatie & duurzaamheid (afdeling Nieuwegein-IJsselstein e.o.), organiseert op zaterdag 10 februari 2018 een wandeling langs Kromme IJssel en Lek.

In deze, normaal koudste maand van het jaar is het voor een gewone excursie vaak te koud. Daarom organiseert het IVN op 10 februari (zaterdagochtend!) een stevige winterwandeling. Dat betekent lekker doorstappen maar zeker ook aandacht voor wat we tegenkomen onderweg.

De route gaat langs de Kromme IJssel richting Klaphek. We nemen vervolgens ook een kijkje bij de Bossenwaard, het nieuwe natuurgebied langs de Lek. Via park Oudegein komen we weer terug bij de parkeerplaats. De wandeling duurt anderhalf tot maximaal twee uur.

Het vertrepunt van deze IVN-wandeling is vanaf 10.00 uur op de parkeerplaats bij Jack’s Grillhouse aan de Parkhout 2 in Nieuwegein zuid. Deelname aan de wandeling is gratis; een kleine vrijwillige bijdrage ter bestrijding van de kosten is natuurlijk welkom. Het is niet nodig om zich van tevoren aan te melden. Denk aan stevige schoenen en eventueel regenkleding.Voor informatie kunt u bellen naar IVN-gids: Cecile Kuipers, tel. 06 57645520.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren