IVN-wandeling De Bunsingroute te Zeist

Het IVN afdeling Nieuwegein, Instituut voor natuureducatie & duurzaamheid, organiseert op zondag 12 november 2017 een wandeling door het mooie buitengebied tussen Zeist en Bunnik.

Dit buitengebied heeft een grote diversiteit aan cultuur en natuur. De route voert door een oud agrarisch gebied, prachtig aangelegde parkbossen en historische landgoederen. U wandelt over smalle paden en weelderige buitenplaatsen. Trek voor deze wandeling wel stevige schoenen aan.

Het IVN: ‘Voor deze IVN-wandeling verzamelen we om 13.00 uur op de parkeerplaats bij Jack’s Grillhouse aan het Parkhout 2 in Nieuwegein. U kunt ook rechtstreeks naar het beginpunt van de wandeling gaan. Daar begint de wandeling om 13.30 uur. Verzamelpunt aldaar: Parkeerplaats van Slot Zeist aan de Zinzendorflaan in Zeist.’

Deelname aan de wandeling is gratis; een kleine vrijwillige bijdrage ter bestrijding van de kosten is natuurlijk welkom. Het is niet nodig om zich van tevoren aan te melden. Informatie is te verkrijgen bij de IVN-gids Alie Feijen, tel. 030 – 6033344.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren