Italiaanse broccoli stamppot

Italiaanse broccoli stamppot

Nodig voor dit heerlijke, en makkelijke gerecht:

500 gram broccoli
750 gram aardappelen
2 grote uien gesneden
2 fijngehakte knoflook teentjes
1 blikje gepelde tomaten
oregano
tijm
salie
200 gram gorgonzola
zwarte peper
2 crushed jenever bessen
2 crushed kruidnagels
zeezout
olijfolie

De broccoli, inclusief stronk en aardappelen koken.
De uien en knoflook fruiten in weinig olie.
De tomaten in een pannetje verwarmen met de kruiden, jeneverbes en kruidnagel, gebruik naar smaak, maar vooral niet te zuinig.
Daarin de gorgonzola smelten.

De broccoli en aardappelen stampen, tomatensaus , peper en zout erbij en goed doorroeren.

Eet smakelijk!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk