Inzamelschema 2021 voor ophalen vuil in Nieuwegein bekend

Vanaf dinsdag 1 december aanstaande is het mogelijk om de afval-inzameldagen voor 2021 te bekijken via het digitale inzamelschema of via de gratis RMN-app. Na het invoeren van uw postcode en huisnummer ziet u op deze website direct de eerstvolgende ophaaldagen voor uw adres. Daarnaast is het mogelijk om het digitale inzamelschema 2021 gelijk in uw eigen (outlook)agenda te importeren of als PDF-jaaroverzicht te downloaden en eventueel te printen.

Download de vernieuwde RMN app; altijd direct op de hoogte
De nieuwe versie van de app is op allerlei vlakken vernieuwd en extra beveiligd. In de app ziet u direct wanneer de eerstvolgende ophaaldagen en is het nog makkelijker en beter op te zoeken waar welk afval hoort. Wanneer u het ontvangen van notificaties instelt, dan kan RMN u snel informeren over allerlei onderwerpen rondom het ophalen van uw afval. Denk aan een reminder wanneer de container(s) aan de weg moet staan, wijzigingen van ophaaldagen of berichtgeving over bijzonderheden door bijvoorbeeld het Coronavirus. Het is dan ook raadzaam om het ontvangen van pushberichten aan te zetten, zodat u altijd direct op de hoogte bent van het laatste RMN nieuws.

Op dit moment gebruiken al ruim 26.000 huishoudens onze handige app. Maakt u nog geen gebruik van onze app? Installeer deze dan nu op uw smartphone of tablet! U vindt de app in de App Store (iOS) en in Google Play (Android) door te zoeken op RMN-app.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk