Inval in wiethuis aan de Zilverfazant

In Nieuwegein is woensdagmorgen 12 augustus j.l. een grote hoeveelheid wiettoppen gevonden in een woning aan de Zilverfazant. Twee verdachten zijn aangehouden.

De kwekerij aan de Zilverfazant werd woensdagmorgen rond 09.00 uur ontdekt. De politie had een anonieme tip gekregen. Ook bleek het huis veel warmte af te geven. Agenten belden aan en zagen de gordijnen bewegen. Daarop braken ze een ruitje in de voordeur en gingen ze naar binnen.

De zolder bleek compleet ingericht als kwekerij en drogerij. Er stonden zo’n 250 potten waar eerder hennepplanten in hadden gestaan. De stroom werd illegaal afgetapt.

Op de eerste verdieping werden twee Nieuwegeiners van 24 en 26 jaar opgepakt. De mannen zitten nog vast. Er zijn drie vuilniszakken met henneptoppen en zes zakken met gedroogde planten in beslag genomen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren