Intocht Sinterklaas in Vreeswijk

Op zaterdag 14 november zal de Sint met zijn Pieten weer een bezoek aan Vreeswijk brengen en zal hij rond 14.00 uur aanmeren in de Oude Sluis. Burgemeester Frans Backhuijs zal de Sint verwelkomen.

Natuurlijk wordt dit een feestelijke dag en zullen er vanaf 12.00 uur diverse kinderactiviteiten plaatsvinden, waaronder een kinderkermis, in de dorpskern van Vreeswijk. Om 13.15 uur start het voorprogramma met zang en dans van kinderen van de Prins Willem-Alexander school. De Sint zal rond 14.15 uur op zijn paard Amerigo stappen en een rondrit door het dorp maken. De route is als volgt:

De Sint loopt vanaf de Oude Sluis over de Hoge Brug. Na de Hoge brug gaat hij rechtsaf de Dorpsstraat in tot aan de Mauritsstraat. De Mauritsstraat in tot aan de Beatrixstraat dan rechtsaf. Beatrixstraat tot de Koninginnenlaan. Bij de Koninginnenlaan vervolgt hij zijn route en gaat linksaf naar de Wilhelminabrug. Hier zal hij draaien en gaat de Sint de Koninginnenlaan weer in. De route eindigt op de hoek Koninginnenlaan/Dorpsstraat. Daar stapt de Sint van het paard en gaat te voet de Dorpsstraat in.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk