Internationale Vrouwendag in De Boog

De Internationale Vrouwendag in Nieuwegein zal ook dit jaar weer gevierd worden. Dat gebeurt op zondag 9 maart in buurthuis de Boog in de wijk Galecop. De deuren gaan om 12.00 uur open. Het programma start om 13.00 uur. Het feest eindigt om 18.00 uur. Zoals altijd is het programma gevarieerd en gezellig. Er is volop eten uit alle windstreken, Zang en dans staan op het programma, maar ook sport, een sprankelende multi-modeshow, en een zaaldebat vol humor, waarbij onderzocht zal worden of vrouwen echt alles kunnen.

Natuurlijk is er ook de gelegenheid voor schoonheidsbehandelingen, massage, coaching en healing. Alles voor een vriendinnenprijsje. Een beperkt aantal vrouwen is in de gelegenheid om gratis een workshop tekenen te volgen bij kunstenares Mahsjid Djalinoes. Luz de los Reyes zal de bezoeksters trakteren op een wervelende salsashow. Het feest wordt afgesloten met een gratis loterij met veel prijzen. De toegang is gratis.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: