Katern

Internationale CJR (Ciarra Joi Rhodes) Softbaltoernooi in Nieuwegein

Bij honk en softbal vereniging Nieuwegein Diamonds op Sportpark Galecop 2 wordt in het weekend van vrijdag 24 tot en met zondag 26 mei het internationale CJR (Ciarra Joi Rhodes) Softbaltoernooi gespeeld. Dit internationale evenement brengt meer dan 250 Europese/Nederlandse en Amerikaanse softbalspelers samen met hun familie en vrienden.

‘CJR10, zoals het dit jaar bekend zal staan, is absoluut het gaafste en meest populaire softbaltoernooi in Duitsland geworden. Omdat het om een jubileum jaar gaat, zal het dit jaar eenmalig in Nederland plaatsvinden’ aldus de organisatie.

Over het toernooi
In 2013 heeft de dochter van iemand binnen de softbal community (Ciarra Joi Rhodes) zelfmoord gepleegd. Als gevolg van haar overlijden omarmde de Duits-Amerikaanse softbalgemeenschap de anti-pestcampagnes en zelfmoordpreventie. Het Ciarra Joi Rhodes Memorial Softball Tournament is een internationaal softbalevenement dat elk jaar wordt georganiseerd om geld in te zamelen voor anti-pest- en zelfmoordpreventiecampagnes.

Zin om te kijken wie de bal het verst kan slaan? Kom vrijdagavond 24 mei aanstaande naar de homerun derby! Verder zullen op zaterdag en zondag alle wedstrijden tussen de 14 teams gespeeld worden. De gehele opbrengst van het toernooi zal worden geschonken aan de preventie van zelfdoding bij jongeren.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk