Interkerkelijke gebedsbijeenkomst

We leven in een onzekere tijd. Oorlogsdreiging, politieke instabiliteit, financiële onzekerheid. Aardse zekerheden zijn niet zo zeker meer. Hoeveel te meer is het nu de tijd om als christenen onze krachten te bundelen om met elkaar voorbede te doen tot de eeuwige God, Schepper van hemel en aarde, voor de lijdende mensheid om ons heen.

De eerstvolgende gebedsavond is gepland op maandag 24 maart. De avonden hebben een interkerkelijk karakter en niemand wordt verplicht in het openbaar te bidden. Ook stille bidders zijn van harte welkom. Primair komt men bij elkaar om te bidden voor de stad Nieuwegein. Deze avond zullen ze met elkaar gaan zoeken naar Gods leiding en strategie en eventuele uitbreiding van het gebedswerk en gaat men bidden voor door de zaal aangereikte onderwerpen.

De avond wordt gehouden in het gebouw van het Leger des Heils aan de Sluyterslaan. De avond begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 wordt er koffie geschonken om elkaar te ontmoeten. Om 21.30 uur wordt de avond afgesloten.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: