Intentieovereenkomst voor voortgezet onderwijs

Om te kunnen omgaan met de problematiek van de veranderende leerlingstromen in het voortgezet onderwijs in Utrecht en de gemeenten in de omliggende regio is de intentieovereenkomst “Van Domino naar Stratego: Samen werken aan strategische keuzes voor kansrijk onderwijs” tot stand gekomen. De doelstellingen van de intentieovereenkomst sluiten aan bij de lokale onderwijsdoelstellingen van de gemeente Nieuwegein (toegankelijk onderwijs en het bestrijden van onderwijsachterstanden). Daarom heeft het college besloten de intentieovereenkomst te onderschrijven.

Hiermee toont Nieuwegein de bereidheid om met de gemeenten en de schoolbesturen binnen Subregio Zuid samen te willen werken aan oplossingen. Omdat het voor deze samenwerking noodzakelijk is dat alle partijen binnen de subregio aan een oplossing willen werken, zal de eerste actie bestaan uit het verkrijgen van overeenstemming tussen de gemeenten en de onderwijsinstellingen over de uitwerking van de intentieverklaring.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren