Inspiratieworkshop ‘Kunstwerken maken’

Vanwege het 50-jarig bestaan van Nieuwegein zal de stad in juni van dit jaar 1 groot museum zijn. Doe je ook mee? Maak een kunstwerk met het thema Feestelijke boten. Hang jouw kunstwerk in het zicht. Bijvoorbeeld voor het raam, aan het balkon of plaats het in de (voor)tuin. In juni is het zover! Je kan dan langs alle feestelijke kunstwerken in de stad wandelen.

Inspiratieworkshops
Wil je ook graag een kunstwerk maken, maar weet je niet zo goed hoe te beginnen? Heb je heel veel ideeën, maar kan je niet zo goed kiezen? Begin mei organiseert Gonneke Prak een aantal online workshops. We gaan gezamenlijk aan de slag met kleine oefeningen en hebben gesprekken met elkaar over het thema ‘feestelijke boten’. Aan het einde van de workshop sta je in de startblokken om lekker aan de slag te gaan met je eigen kunstwerk!

Het idee binnen dit project was om een aantal workshops op mooie locaties in de stad te organiseren. Vanwege de corona-maatregelen, kan dit helaas niet doorgaan. Daarom zullen de workshops via Zoom gegeven worden.

De workshops zijn gepland op de volgende momenten
Maandag 3 mei 15.00 uur
Donderdag 6 mei 19.00 uur
Vrijdag 7 mei 10.00 uur

Een workshop duurt 1 tot 1,5 uur en is gratis. Er is een maximum van 12 plekken per workshop. Je kan je inschrijven door een mail te sturen naar: KunstwerkNieuwegein@gmail.com. Je ontvangt via de mail een Zoom-link en meer uitleg over de workshop.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk